parimet e dashurisë

parimet e dashurisë
Cilat janë 4 parimet e dashurisë?

Shtatë parimet e Gottman-it për funksionimin e martesës:

Parimi 1: Përmirësoni hartat tuaja të dashurisë. Parimi 2: Ushqeni Dashurinë dhe Admirimin tuaj. Parimi 3: Kthehuni drejt njëri-tjetrit në vend që të largoheni. Parimi 4: Lëreni partnerin tuaj të ndikojë tek ju

 

parimet e dashurisë
Cilat janë 4 parimet e dashurisë?

Shtatë parimet e Gottman-it për funksionimin e martesës:

Parimi 1: Përmirësoni hartat tuaja të dashurisë. Parimi 2: Ushqeni Dashurinë dhe Admirimin tuaj. Parimi 3: Kthehuni drejt njëri-tjetrit në vend që të largoheni. Parimi 4: Lëreni partnerin tuaj të ndikojë tek ju

Si e dini se është dashuri?

Kur jeni i dashuruar me dikë, do të filloni të zhvilloni dhembshuri të fortë për të. Dëshira e fuqishme për t’u lidhur me këtë person sjell aspekte të reja në marrëdhënien tuaj, të tilla si intimiteti emocional ose fizik, pasioni dhe një dëshirë për të ditur gjithçka rreth tyre dhe për t’u njohur prej tyre në këmbim.

A mund të dashurohesh me 2 persona?
Të qenit i dashuruar me dy persona mund të jetë më e zakonshme nga sa mendojnë disa. Studimet tregojnë se shumë individë në mbarë botën identifikohen si poliamorë, që do të thotë se ata marrin pjesë në marrëdhënie ose ndihen të tërhequr nga më shumë se një individ në të njëjtën kohë.

Si e dini se jeni të dashuruar?
Në mënyrë tipike, të jesh i dashuruar me dikë do të thotë që dëshiron të kalosh sa më shumë kohë me të. Edhe nëse jeni të zënë, ndoshta e gjeni veten duke rregulluar orarin tuaj për të parë partnerin tuaj. Kjo mund të përfshijë gjithashtu një dëshirë për të njohur më shumë rreth tyre duke eksploruar interesat e tyre

Çfarë i bën njerëzit të dashurohen?
Sipas Hani Henry, kryetar dhe profesor i asociuar i psikologjisë në Departamentin e Sociologjisë, Antropologjisë, Psikologjisë dhe Egjiptologjisë në AUC, teoria psikologjike e Robert Sternberg mbulon arsyet më të zakonshme pse biem në dashuri, përkatësisht: intimitetin, pasionin dhe përkushtimin.

Çfarë sjellje e bën një mashkull të dashurohet?
Tërheqja fizike, pajtueshmëria seksuale, ndjeshmëria dhe lidhja emocionale janë çelësi për ta bërë një burrë të dashurohet me një grua.

Si sillet dashuria e vërtetë?
Rezultati i imazhit
Dashuria e vërtetë përfshin respektin, admirimin, kujdesin dhe mos nënshtrimin e partnerit ndaj lëndimit, poshtërimit ose çfarëdo forme abuzimi. Dashuria e vërtetë mund të jetë lloji i dashurisë që shumë njerëz e ndjekin ose e dëshirojnë, por është po aq e pakapshme sa një flutur. Duhet kohë për të lulëzuar. Shumë e gjejnë atë dhe shpërblehen me lumturi

Çfarë është dashuria me një fjalë?
1. një ndjenjë e thellë dhe e butë dashurie ose lidhjeje ose përkushtimi ndaj një personi ose personave. 2. shprehje e dashurisë ose e dashurisë së dikujt.

Çfarë tha Jezusi për dashurinë?
Jezusi jep përgjigjen. Në ungjillin e Gjonit, Jezusi tha: “Unë ju jap një urdhërim të ri, që ta doni njëri-tjetrin: sikurse unë ju kam dashur, edhe ju ta doni njëri-tjetrin.

Çfarë është dashuria e vërtetë në krishterim?
Dashuria mbron gjithmonë, gjithmonë beson, gjithmonë shpreson, gjithmonë ngulmon. ( 1 Korintasve 13:7 ) Vini re fjalën «gjithmonë». Dashuria është e qëndrueshme. Dhe nuk dorëzohet kurrë. Zoti na thërret të jetojmë kështu, jo vetëm të dielave, ditëve të larta dhe festave, por çdo ditë

 

 

https://ngomlove.com/shop

https://greatemindslove.com/    

https://emeepie.com/.    

https://gemimalletallround.com   

https://truemeaningsorlove.com    

https://whoisalwaysbetter1.com    

 

https://gwendilines.com/ 

https://ayukfreeland.com    

https://freelandman.com  

https://pepsgetknowledge.com  

 

 

 

https://jimsjons.com/.    

https://mummyforallman.com/   

https://forestlifeisneeded.com     

https://goodfilmsforgoodman.com/   

https://joyisfinest.com/     

https://hometryme.com/   

https://lemandonwe.com     

https://justinmedik.com  

https://wewanttoliveinpeace.com  

https://gotenmark.com/ 

 

 

https://tolleapotheke101.com/       https://tolleapotheke101.com/shop

https://101apotheek.com/      https://101apotheek.com/shop

https://koopbijons.com/      https://koopbijons.com/shop

https://fasteastbv.com/      https://fasteastbv.com/shop

https://santiagomeds.com/      https://santiagomeds.com/shop

https://realdocs101.com/      https://realdocs101.com/shop

https://ngom101.com/      https://ngom101.com/shop

 

 

https://ngom101.com/product/kopen-dexamfetamine/

https://ngom101.com/product/kopen-morfine/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycodon/

https://ngom101.com/product/kopen-oxycontin/

https://ngom101.com/product/kopen-oxynorm/

https://ngom101.com/product/kopen-quaalude/

https://ngom101.com/product/kopen-subutex/

https://ngom101.com/product/kopen-tranxene/

https://ngom101.com/product/kopen-zolpidem/

https://ngom101.com/product/stilnox-kopen/

 

hbvghvghuj

https://realdocs101.com/product/rijbewijs-kopen/

https://realdocs101.com/product/kopen-nederland-paspoort/

https://realdocs101.com/product/kopa-sverige-pass-original-pass/

https://realdocs101.com/product/kob-danmark-pas/

https://realdocs101.com/product/buy-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-uk-passport/

https://realdocs101.com/product/deutschen-reisepass-kaufen/

https://realdocs101.com/product/kjope-norsk-pass/

https://realdocs101.com/product/buy-american-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-australian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-canadian-passport/

https://realdocs101.com/product/buy-drivers-license/

hfgvyhgh

https://santiagomeds.com/product/adderall-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/deksamfetamiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/fentanyyli-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/metadonia-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/morfiini-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/oksikodoni-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxycontin-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/oxynorm-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/rohypnol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/tramadol-myynnissa/

https://santiagomeds.com/product/xanax-myytavana/

https://santiagomeds.com/product/nembutal-myynnissa/

jhghgyhgyghgh

https://fasteastbv.com/product/adipex-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/dianabol-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/fentanyl-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/metadon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/modafinil-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/morfin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxycontin-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxykodon-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/oxynorm-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/rivotril-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/xanax-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/tramal-na-prodej/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-till-salu/

https://fasteastbv.com/product/nembutal-for-sale/

 

hghghgyh

https://koopbijons.com/product/morfina-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxycontin-na-sprzedam/

https://koopbijons.com/product/zolpidem-na-sprzedaz-2/

https://koopbijons.com/product/tramadol-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/subutex-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/suboxone-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oxynorm-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/oksykodon-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/nembutal-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/adderall-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/fentanyl-na-sprzedaz/

https://koopbijons.com/product/metadon-na-sprzedaz/

 

https://tolleapotheke101.com/product/adderall-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/dexamphetamin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/fentanyl-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/methadon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/morphin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycodon-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxycontin-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/oxyxorm-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/tramadol-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/subutex-zum-verkaufen/

https://tolleapotheke101.com/product/nembutal-zum-verkaufen/

hhgvyhgbgh

https://101apotheek.com/product/adderall-te-koop/

https://101apotheek.com/product/dexamfetamine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/fentanyl-te-koop/

https://101apotheek.com/product/methadon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/morfine-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycodon-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxycontin-te-koop/

https://101apotheek.com/product/oxyxorm-te-koop/

https://101apotheek.com/product/stilnox-te-koop/

https://101apotheek.com/product/suboxone-te-koop/

https://101apotheek.com/product/subutex-te-koop/

https://101apotheek.com/product/tramadol-te-koop/

https://101apotheek.com/product/zolpidem-te-koop/

https://101apotheek.com/product/nembutal-te-koop/

 

.

https://onlinepharmacure.com/shop/

https://onlinepharmacure.com/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-nembutal/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxycodone-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-morphine-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-oxynorm-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-subutex-online/

https://onlinepharmacure.com/product/buy-tramadol-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/methadone-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/oxycontin-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/quaalude-for-sale-without-prescription/

https://onlinepharmacure.com/product/zolpidem-for-sale-without-prescription/

 

hgyhyghyh

https://kfirmmarraige.com/  

https://allmarraigein1.com/   

https://jointheminone.com   

https://flymarraigefine.com       

https://wheretofindwelove.com    

https://wheremywedt.com     

https://getofwelove.com   

 

https://forfour4forty.com

https://three33three.com

https://five50fifty.com

https://free7sevenwebsite.com

https://tenten10th.com

https://oneoneonetwo.com

https://three3threethirty.com

https://getuptonine9.com

hghcfgvgg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “parimet e dashurisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *